Stamcellen aanmaken

Geplaatst op 11-07-2023 door Marre
Stamcellen aanmaken

Holaaa!

Ik heb al eventjes niets meer van me laten horen. Tijd voor een update dus. De afgelopen dagen heb ik niet heel veel gedaan. Ik moet elke ochtend en avond een spuit halen om zoveel mogelijk stamcellen aan te maken. In het begin zorgde dat voor een beetje spierpijn, maar dat hoort er allemaal bij volgens de arts. Na twee dagen was de spierpijn eigenlijk ook al wel weer weg. Verder voel ik me eigenlijk best goed! Ik verveel me alleen een beetje. Veel series kijken, boeken lezen, muziek luisteren en af en toe een spelletje, dat is hoe ik mijn dag doorkom. Ohja en ik heb afgelopen week nog 2x gesport in de gym hier.

Gisteren hadden we voor de verandering een citytour! In een busje zijn we langs leuke plekken in Puebla gereden. Best een leuke stad eigenlijk! Zo zien we in ieder geval nog iets van Mexico haha!

Vandaag heb ik even een mindere dag. Ik heb namelijk veel pijn aan mijn blaas. Hopelijk trekt dat na een dagje rusten weer weg.

De komende twee dagen zal het nog even vervelen zijn en staat er niet zoveel op de planning. Het weekend wordt daarentegen heel druk en zwaar. Vrijdag is de stamceloogsting (duurt 2,5/3 uur) en daarna krijg ik gelijk een chemo (duurt 5 uur). Zaterdagochtend weer een chemo en dan zondag krijg ik mijn stamcellen alweer terug!!

Komend weekend horen jullie wel weer meer van mij!

Adiosss vanuit Mexico