De stamcellen terug!

Geplaatst op 19-07-2023 door Marre
De stamcellen terug!

Lieve allemaal,

Tijd voor weer een update. Er is veel gebeurd de afgelopen dagen. Afgelopen zaterdag had ik mijn stamceloogsting. Ik had er 70 miljoen nodig en bleek er bijna 3 miljard te hebben!! Na de oogsting moest ik gelijk beginnen aan de derde chemo. Het was een zware dag met veel pijn aan mijn blaas. Verder ben ik de derde chemo redelijk goed doorgekomen.

Zondag, mijn laatste chemo. Opnieuw een dag met veel ups en downs. Ik begon de chemo goed maar kreeg helaas veel blaaspijn op het einde.
's Middags toen ik thuis kwam ging het gelukkig weer wat beter. In de avond viel plotseling mijn haar uit. Dit was voor mij wel even een heel emotioneel moment waar ik zeker mijn tranen om heb gelaten. Hierna toch maar de beslissing genomen om het er af te halen. We hebben een vrolijk muziekje opgezet. En toen de haren eraf geschoren.
Maandag was daarentegen een feestdag want toen heb ik mijn stamcellen terug gekregen. Mijn stamcelverjaardag noemen ze het hier. Vanaf nu is het aansterken en zitten we in volledige isolatie, wat inhoudt dat we ook het dakterras niet meer op mogen. Om de dag worden mijn bloedwaarden geprikt. Deze zullen eerst gaan dalen en hopelijk stijgen deze snel weer naar een goed niveau. Ben wel moe maar voel me verder oké.
Hopelijk vliegt deze week snel voorbij.

Groetjes