Het aansterken is begonnen!

Geplaatst op 24-07-2023 door Marre
Het aansterken is begonnen!

Holaaa!

Het gaat naar omstandigheden goed met mij! Heb dagen gehad dat ik erg moe was en slecht zicht had. Dit kwam nog door de chemo. Gelukkig is dit nu beter. Ook waren mijn HB waarden te laag, waardoor ik afgelopen donderdag een bloedtransfusie heb gekregen. Hierna had ik meer energie. Ik heb zelfs een workout gedaan hier in de kamer vorige week!

Mijn bloedwaarden worden om de dag geprikt. De witte bloedcellen zijn voornamelijk van belang. Het is de bedoeling dat deze eerst erg omlaag gaan, om vervolgens snel te gaan stijgen. Afgelopen woensdag waren ze 1300, vrijdag 300, zondag 100 en hopelijk zijn ze morgen enorm gestegen. De verwachting van de arts is dat ik morgen of overmorgen op het goede niveau zit (dat is 4000). Vanaf 4000 mogen we ook uit isolatie, dus dat zou heel erg fijn zijn. Ik verveel me namelijk echt dood. Ben alle series op Netflix en Videoland aan het uitspelen haha.

Verder heb ik het idee dat ik al veel minder pijn aan mijn blaas heb. Wel moet ik elke 10/20 minuten plassen (ook 's nachts). Dit is dus wel heel erg vermoeiend. Ohja, en ze hebben 5 dagen geleden verkeerd geprikt, waardoor ik nu best last heb van mijn schouder. Maargoed, verder mag ik niet klagen.

Ik kijk er nu heel erg naar uit om naar huis te gaan. We zijn ├ęcht aan het aftellen nu. Nog 5 dagen!!

Adiosss