Eerste twee chemo's achter de rug

Geplaatst op 06-07-2023 door Marre
Eerste twee chemo's achter de rug

Buenos dias vanuit Mexico!

De eerste twee chemo’s zitten erop💪🏼 Het viel me toch wel iets zwaarder dan verwacht. Na de eerste chemo kreeg ik 's nachts veel pijn aan m’n blaas. Ook niet zo gek, aangezien dat gif er natuurlijk via mijn ontstoken blaas weer uit moet. Tijdens de tweede chemo was ik vooral heel misselijk en zwak. Toen we weer in het appartement waren ben ik vrijwel gelijk gaan slapen. Tussendoor eventjes wakker geweest om iets kleins te eten en toen weer verder geslapen. Nu voel ik me gelukkig weer iets beter, op een beetje misselijkheid na.

De komende week staat er niet heel veel op het programma en moet ik alleen 2x per dag een spuit halen om zoveel mogelijk stamcellen aan te maken. Hopelijk trekt de misselijkheid straks weg en dan ga ik heerlijk chillen op het lekkere dakterras hier. 😎

Adiosss🙋🏼‍♀️