Aankomst in Puebla

Geplaatst op 03-07-2023 door Marre
Aankomst in Puebla

Daar is ie dan, mijn eerste berichtje vanuit Mexico. Gisteren zijn we laat aangekomen met het vliegtuig in Mexico City. Een reis van 11,5 uur. In Mexico City werden we gelijk opgevangen door een chauffeur van ClĂ­nica Ruiz. Alsof de reis nog niet lang genoeg was, moesten we nog 2,5 uur rijden naar de kliniek. Een bumpy ride kun je wel zeggen. Bij aankomst stond de arts al voor ons klaar en moesten we gelijk een corona test doen. Gelukkig kregen we vanochtend alle drie een negatieve uitslag terug en mochten we uit onze 'quarantaine'. Gelijk naar het dakterras frisse lucht halen en de andere mensen ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting, want iedereen zit in hetzelfde schuitje.

Na een uur werden we opgehaald met het busje en werden we naar een ander deel van de kliniek gebracht waar ik een longfoto moest maken. All good, dus we waren met een uur weer terug op ons dakterras waar we heerlijk geluncht hebben.

Straks hebben we een voorlichting over de chemo die ik morgen krijg. Hierna heb ik nog een aantal testjes, waaronder een longcapaciteitstest.

Vooral morgen en overmorgen worden dus spannende dagen met de chemo's. Ik houd jullie op de hoogte.

Adiosss vanuit Mexico!